VVS Koncept | Företaget
17111
page,page-id-17111,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

Företaget

Företaget

foretaget_2

VVS Koncept är ett företag med stor kompetens inom VVS-service​, badrumsrenovering, värmepumpar, renovering, nybyggnation, till- och ombyggnad samt industriella rörinstallationer. Kvalitetsmässigt hantverk och kundens trygghet är centralt för oss. Därför är det självklart att vi är certifierade inom branschregler för säker vatteninstallation.

 

VVS Koncept har under åren haft nöjet att utföra en mängd installationer där Sveriges ledande arkitekter stått för exklusiva miljöer för kunder med extra höga krav.

​KUNNIG PERSONAL​
Vår personal har lång erfarenhet av VVS och badrumsrenoveringar. Medarbetarna är ett starkt sammansvetsat team med förmåga att klara skiftande uppdrag. Yrkesskicklighet parat med en genuin förståelse för kundens krav skapar goda resultat.

TILL VÅRA KUNDER
Vi anpassar oss flexibelt efter era behov. Med vår räckvidd och våra välutrustade servicebilar är vi väl förberedda att hjälpa såväl privatpersoner, företag som bostadsbolag. Och vi gillar utmaningar.